Het idee om dit te gaan ontwikkelen, is niet van vandaag of gisteren. Misschien bestond het al toen we net met de 'Bossche Koekwaus' gekomen waren. Zeker lag het op de plank bij de introductie van de 'Bossche Moppen van De Koning'. Twee streekproducten waarvoor Oknog Oknog tekent en waarvoor het met ambachtelijke producenten samenwerking heeft gezocht.
Inderdaad: Oknog Oknog. Zelfs met zo'n naam een serieus bedrijf. Met een driekoppige bemanning: Stefan van Ham, Antwan Hoedemakers en ondergetekende, Harry van den Berselaar. Ook bij de 'Bossche Jeroentjes' begonnen we met het deponeren van dit product. Die weg kenden we al. Het contact met de chocolatier werd gelegd tijdens 'De Stad van de Smaak', waarbij de lekkere pralines met kamelenmelk onze aandacht trokken. En toen moest er later een prototype voor een mal komen. Antwan heeft hier flink aan zitten fröbelen terwijl Stefan zich over de verpakking en de uitstraling boog. Plus en passant projectleider werd.
In de beste traditie worden de Jeroentjes door banketspecialist Vermeulen & Den Otter met de hand vervaardigd in chocolade puur, melk en wit. Ze zijn per negen stuks gesorteerd verpakt 'tegen het decor van de Bossche Markt'. Voor de horeca zijn ze beschikbaar in een zogenoemde grootverpakking.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten